Du får mig att glömma allt det jobbiga.

Har bara legat hemma hela dagen idag, är så sjukt trött jämt så sovit ut den här helgen men lika trött för de... Hade alla fall precis hårinpackning och klippte även topparna på håret så de inte är så sjukt slitet längre. Imorgon blir det första praodagen, får se hur det går... :)
 
 

The boy who


Halllllllluuuuu

Satängs


The smile kills people that hates you.


Don't leave me now please.

Fredag idag då, min blir att spendera framför tvn med massa filmer. Känner att jag behöver det idag då jag är helt slut. 

beslutsångest

mitt hår är så sjukt slitet nu när det äntligen har blivit långt igen, så funderar på att klippa det, men vet dock inte hur, vill ha en liten förändring, så ge mig förslag tack! :)

I want you here tonight.

 
 
Drar mig snart mot ännu en dag i skolan, börjar dock med spanska "prov" som jag är så usel på.. Slutar alla fall skolan halv 4 då det blir hem och plugga lite och även dra mig ut en sväng och gå då mitt hurtiga liv börjat idag! 

hollister

Skulle inte sitta helt fel att ha på sig någon av dessa i vinter, så jäla snygga!
 

All those stupid love songs started to make sense.

Dessa dagar tackar jag att musiken finns, man kan inte må bättre än när man har ett par hörlurar i öronen med musik man gillar. 
 
Idag har varit en seg dag då jag går i skolan från 8-4 med inga raster imellan. Sista lektionen var även idrott i regn så det gjorde inte det hela bättre. Men jag och Frida drog alla fall hem till mig blöta men glada och satta igång med att göra en äpplepaj, måste ju käka allt gott nu när mitt nyttiga liv börjar imorgon, hur nu det ska gå. Men vi kollade även några gossipgirl avsnitt med en sovande Frida. Nu ska jag ta mig och kolla igenom spanskan då vi har ett litet "prov" imorgon. Önska mig lycka till kärn ni!

I feel like im waiting for something that isn't going to happen.

 
Jag vill bara ha någon.
någon jag kan vara mig själv med,
någon jag kan skratta med,
någon som bryr sig när jag är nere,
någon som vill vara med mig,
någon jag bara kan hålla om,
någon jag kan sakna så det gör ont,
någon jag kan kalla min.

I miss you tonight

Två skoldagar och jag kan inte göra något annat än att längta till helgen, ska även försöka sätta igång med lite plugg så jag har mindre att göra imorgon. Det är nu allt jobbigt börjar i skolan tyvärr, skönt att ha prao alla fall nästa vecka...

Svaren på frågestunden

 
Hela videon är typ bara massa stillbilder som är så söta, men orkar inte göra om så här har ni den! 
Haha hånar mig själv men man måste ju bjuda lite!

nya höst/vinter skor


Idag är jag gladare än vanligt.

 
// linne - urban outfitters // jeans - bikbok //
 
Drar mig mot ikano med mamma och syster för att försöka hitta lite varmare kläder nu när det är så sjukt kallt ute.
 

svarar imorgon!

ställ frågor nu, för jag svarar imorgon!
DIREKTLÄNKT TILL FRÅGSTUDEN!

inspiration from ginatricot


 

Att man kan sakna någon efter så kort tid.

Ligger just nu i Fridas säng och ska snart sova. Idag åkte först jag och Frida in till stan efter skolan och tog en lång fika med Alice på mokka. Åkte sen en snabbis för att träffa Oscar, blev dock inte mer än någon timma. Åkte sen hem till Frida där även Alice va och myste. Imorgon ska jag försöka få min syster att fota så jag får igång bloggen igen, får se hur det går!


Sep. 20, 2012

Sitter i bussen påväg hem från Oscar, varit där hela kvällen så ingen bloggning, Frida sover även hos mig inatt då det säkert blir lite gossipgirl och chokladbollar, säger inte nej till det precis!


Att vara stark.

”Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna

Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest

Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den

Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen

Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast

 

Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit”


You are the one I want.

Inte sovit någonting inatt, vaknat säkert 15 gånger. Så är skapligt trött nu... Börjar även 8 och slutar 4 idag så är inte heller så pepp på skolan, men finns ju inte så mycket att göra åt det. Så ska ta och fixa mig nu och sen även försöka hinna göra lite läxa så här på morgonen. GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!
 

Smile




Because when I look into his eyes, I feel safe.


// Tröja - monki // Armband - bikbok // Byxor - ginatricot //
Står i mitt vanliga lilla hörn för ingen vill ta några bilder på lilla mig.

Så här mycket gillar jag att plugga...

Denna dag kommer jag sitta fast framför plugg, glömde dock en läxa i skolan som jag gärna skulle vilka få gjort. Men om man heter Cornelia är man rätt van...

Glöm inte frågestunden people!


Frågestund!

 
Fråga hur många frågor ni vill, jag svarar på dom någon gång i veckan då min bloggning inte kommer vara på topp, så fråga på nu!

jag vill inte va någons tröstpris jag vill vara någons förstapris




Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.


(förlåt för tråkiga cambilder)
 
Ska hoppa in i duschen nu för att rensa tankarna lite extra, inte sovit alls bra inatt.. Kvällen igår var alla fall behövlig med Frida och snacka ut som vi alltid gör, den bruden är något lite extra! Blir nog ingen bloggning idag då jag kanske drar på mitt gamla lags match och sen ikväll ska jag träffa Oscar. Vi hörs när vi hörs!

myser med en fin vän

Ska precis sätta igång en film med denna brud, har varit ute och gått och bara snackat, alltid lika skönt.

Sep. 13, 2012

Sitter här framför massa plugg, men bättre att ha allt gjort än att få göra allt ikväll så nu är det bara engelskan kvar och sen kan jag göra vad jag vill, skönt!

Riktigt behövligt med en studiedag igår med, spenderades med Frida på stan först och även Emelie ett tag, fick med mig en halsduk (bild nedan), parfym och örhängen. Mötte sen upp Oscar och vi åkte hem till mig. Jävligt välbehövlig dag då jag kände att skolan verkligen tog död på mig..


För jag vill tillbaka till allt som vi gjorde.



Inte kunnat sova på hela natten och inte va det bättre att en syster stod och skrek här vid 7 så de va bara att gå upp, så nu sitter jag här med de skönaste kläderna jag hitta och väntar på att klockan ska bli 20 över 9 då skolan börjar. Känner mig seg och trött idag, vill bara lägga mig under en filt och mysa, men icke, skolan kallar!
 
 

Veckansblogg blev...

Denna otroligt söta tjej, tycker ni ska klicka och se vem det blev då bloggen verkligen är läsvärd!

Den bästa som finns



 

Welcome to my crib



Fått kommenterer om att de vill se bilder på mitt rum och nu när det är så välstädat som det kan bli så passade jag på. Tycker själv inte det är så intresant litet och tråkigt men aja, ni får som ni vill ;)
 
 

Sep. 11, 2012

Hatar dessa dagar då man har för mycket i huvudet och blir på så dåligt humör. Ligger och kollar i taket och tankarna snurrar, vet inte vad jag vill just nu.


onödig fakta

- När jag är hemma själv står jag och sjunger/skriker en låt för att känna friheten typ? Jag vet jag är speciell.
 
- Mina egobilder består av en seriös och resten helt störda, thats how i roll...
 
- Det jag stör mig mest på är folk som träffats två gånger och sedan skriver jag älskar dig bästavän<333 till varandra. man ba jo men visst, vet ni ens vad den andra heter i efternamn eller? 
 
- Sen jag tog bort min tandställning har jag fått så sjukt mycket bättre självförtroende än vad jag hade innan, men jag är fortfarande en osäker tjej.
 
- Jag hatar verkligen när ens kompis säger till någon annan "men hon är bara blyg" bara för man inte pratar med hennes kompisar. Man ba förlåt om jag inte har något att säga till någon jag inte känner? Måste ju liksom få se vad det är för folk jag har att göra med ;)

would you be mine?

fo

mitt hår blev visst svart igår.




You were everything I was looking for when I wasn't even looking.

Denna dag har varit sjukt bra, skola till 4 dock men med dom grymmaste brudarna så blir allting mycket bättre. Drog till stan med Frida, Alice och Sofia för käk och lite espresso house, drog sedan en stund till Oscar och sen träffade jag mina underbara Frida och Sofia igen för mys vid ån, Frida sover även här inatt!


veckansblogg!

Inte svårare än det står, bloggen utses på tisdag!

Min säng, mitt allt.

Ligger just nu i denna underbara skapelse och skriver detta inlägg. Insåg nyss att jag tagit hem fel spanskabok så försöker få tag i någon snäll person som kan skicka dom till mig. Så jag kan vara duktig och för en gång skull plugga spanska... 

drar mig mot skolan i hopp om att bli smartare




Skönt att kunna andas ut tillslut.

Kom precis hem från stan efter att ha letat PRAO plats med Alice, Frida och Sofia. Blev att PRAOa på en sportbar med Sofia och dom var riktigt trevliga där, så ska nog bli en rolig vecka. Tog även en fika på espresso och myste!


Lika underbar som jag trott

 

Dagen idag har väl varit helt okej, skola tills 3 då jag åkte hem med Frida till henne för att plugga i någon timma. Duktiga tjejer! Gick sen t ekholmen för att träffa några och åkte sen hem för lite käk. Hamnade då framför tvn som vanligt!


Världens skönaste tröja

Tar och kryper ner under täcket i världens skönaste tröja för att kolla lite tv, sover så mycket bättre i denna, kanske man förstår?


Ett leende och jag bara dog.

Drar mig mot skolan halvsjuk för att försöka klara av den här dagen också. Ingen ork men ett måste. Ett leende på läpparna och så kör vi!

details

weheartit
 

Om jag förlorar dig nu kommer du hitta mig i tårar.


ställ en fråga!

Då jag är sjuk och inte orkar ta bilder och sånt så blir det ingen bra bloggning tyvärr, 
men ni kan slänga in en fråga eller fler så tar jag och svarar på dom!
 
 

Kungen av låttexter

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig
 


bild och redigering av systern min, kolla hennes blogg här
!
 
 

RSS 2.0