Säger hejdå till blogg.se och hälsar på devote.

 ni hittar mig HÄR
http://picasion.com/resize-gif/


Shopping makes me happy

// de båda översta- gina // linnet - monki //

A smile is always the best

Kom nyss hem från en runda på stan med syster min, blev lite nytt i garderoben som kommer upp senare. Innan det var vi även hos min mormor en stund där också min morbror var och pratade lite om deras resa. Länge sen jag träffade henne. Nu ska jag ta och fixa lite mat och sen ikväll ska jag ut och gå med min syster och sen mysa ner mig till xfactor. hoppas ni har det bra! 
 

Someday it's gonna be the day.

 
// Blå stickad tröja - lager 157 // byxor - ginatricot // skor - dinsko // jacka - modekungen // väska - accent // sjal - lager 157 //
 

Just do it

Trött, värdens mensvärk och saknar min pojkvän, det är okej att tycka synd om sig själv ibland va? Kollade precis på film och nu ligger jag bara i min säng på magen för att dämpa värken. Ligger även och planerar vilka dagar jag ska börja träna i veckan, känner att jag verkligen måste börja ta tag i det nu och inte sluta efter 2 dagar. Så nu ska jag försöka börja lite smått och sakta gå uppåt. Minska på allt onyttigt och verkligen försöka äta bra mat. Sagt det här många gånger nu men nu ska jag verkligen ta tag i det. Mår inte bra över att se mig själv tinas bort av muskler och istället få en "slapp" mage. Vill se tränad och sund ut, (säger absolut inte att jag är tjock) En kvinna ska ha kurvor och lite hud. Så nu är det work har som gäller!
 
 

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämna mig nu.

Sitter just nu och väntar på att mamma ska klippa sig klart. Har varit i stan och käkat med mamma och pappa på Olympia. Och innan det var vi en snabbis och hälsade på gammel morfar. Blir väl att ta en liten runda på stan nu och sen åka hem igen. Har inga planer för ikväll som vanligt så kanske blir en film även ikväll. Kul lov.


RSS 2.0