Mina mest använda appar

 TWITTER - är en utav de appar jag använder mest efter instagram, jag tror alla vet vad man gör på twitter? Uppdaterar helt onödiga statusar som bara får vara ett visst antal bokstäver, det är där jag skriver av mig om allt konstigt jag har i huvuded. Om ni vill följa mig så heter jag "corneliacandevi"!
 
 INSTAGRAM - Den appen jag använder mest. Där man lägger upp bilder och kollar vad andra gör om dagarna. Ett måste enligt mig att ha i mobilen! Om ni vill följa mig här heter jag samma som på twitter "corneliacandevi"
 
 SNAPCHAT - En app där man skickar bilder till varandra och man kan bara visa dom i ett par sekunder, en kul grej för att göra "smsen" lite roligare. 
 
 RUNKEEPER - En bra app när man ska ut och gå, cykla eller springa eller gör andra aktiviteter ute där man åker en viss sträcka. Den mäter hur långt du går, hur många kalorier du har bränt och hur lång tid det tar. Du kan även se på en karta vilken väg du tagit och hur du gått. En jättebra app för den som är ute och rör på sig!
 
 WEHEARTIT - Appen för dig som älskar bilder. Här samlas alla bilder folk har tagit själva eller bara heartat dom. Bra att få inspiration ifrån eller att du sparar dom och lägger ut dom på din egna profil någon stans.
 
 BLOGG.SE - Inte så svårt att lista ut vad man gör med den här appen va? Här skriver jag mina inlägg när jag inte har tillgång till en dator, Själva appen är inte så bra i sig, den är väldigt enkel men den funkar när man ska blogga!
 
 SELF KAMERA - Här kan du ta självutlösare med din iphone, du kan välja vilken tid det ska ta och hur många bilder.
 
 QUIZKAMPEN - jag kör typ aldrig spel på min mobil men detta är någon som jag fastnat för nu. Du utmanar kompisar eller slumpade spelare på quiz. En kul grej när man inte har något att göra och man blir även smartare när man spelar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
corneliacandevi's
RSS 2.0